Circulars Pàgina WEB
03/11/2017
Trobada per gestionar la participació a la rua de carnaval 2018 organitzada per l´Ajuntament
Aquest dimarts, 7 de novembre, us esperem a les 17:30 al pati gran de la nostra escola per a col·laborar en la presa de decisió de la nostra participació en el carnaval del poble de Sant Feliu. Parlem-ne fent un petit refrigeri (en cas de pluja a l’auditori).
   Veure circular adjunta
02/11/2017
Sortida a la Borsa de Barcelona per als alumnes de 1r de Batxillerat de Ciències Socials
Pel proper dijous 9 de novembre hem programat una sortida per a l’alumnat de Batxillerat de la modalitat de Ciències Socials. Els alumnes visitaran la Borsa de Barcelona. Un element diferencial i emblemàtic de la Borsa de Barcelona és el Parquet Electrònic situat al número 19 del Passeig de Gràcia. Des d’aquest cèntric emplaçament els Membres de la Borsa proporcionen accés a tots els mercats nacionals i internacionals.
   Veure circular adjunta
31/10/2017
X Trobada Poliesportiva de Centres de Secundària de Sant Feliu de Llobregat per a 2n d´ESO
El dimecres 8 de novembre es celebrarà la X Trobada Poliesportiva de Centres de Secundària de Sant Feliu de Llobregat. Es tracta d’una jornada lúdicoesportiva organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.
   Veure circular adjunta
07/10/2017
Proposta Viatge a Mallorca per a 2n d´ESO
Ens dirigim a vostès per donar a conèixer la informació sobre el viatge de final de curs a Mallorca, que estem organitzant des del col·legi, com a resposta a la demanda de l’alumnat. Aprofitant l’experiència adquirida durant més de 29 anys viatjant amb els alumnes d’aquest nivell, els informem de les principals característiques del viatge. Tanmateix, s’ha de destacar que per realitzar qualsevol viatge organitzat pel Centre cal una participació majoritària de l’alumnat (aproximadament del 75%).
   Veure circular adjunta
27/09/2017
Comunicat als pares i mares dels alumnes d´ESO i de Batxillerat sobre la convocatòria de vaga per al dia 28 de setembre de 2017
Comunicat als pares i mares dels alumnes d´ESO i de Batxillerat sobre la convocatòria de vaga per al dia 28 de setembre de 2017. En aquest comunicat es recorda el funcionament segons els articles dels decrets de drets i deures dels alumnes i els de les NOF del centre.
   Veure circular adjunta
Pàgina 1 [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ ... ]