Circulars Pàgina WEB
08/01/2018
Fem química al laboratori amb la UB
Fem Química al Laboratori té com a principal objectiu establir una nova via per facilitar el contacte, el millor coneixement i l´enriquiment comú entre la Universitat de Barcelona i els centres d´Ensenyament Secundari del nostre entorn. Amb Fem Química al Laboratori es vol contribuir a complementar la formació dels alumnes de batxillerat, tot posant al seu abast, alguns dels recursos amb els que compta la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona. En cada una de les sessions, s´introduirà als estudiants, abans de tot, en les normes més elementals de seguretat i en el tractament dels residus que generaran en el decurs de la seva tasca experimental. Acte seguit, realitzaran per si mateixos una sèrie d´experiències de laboratori prou interessants. Aquesta activitat és de caràcter voluntari. Trobaran les principasls característiques d´aquesta activitat a la present circular.
   Veure circular adjunta
11/12/2017
Últims dies del 1r trimestre per a ESO i BAT
La dinàmica del centre, amb la tasca del dia a dia entre professors i alumnes, ens situa ja al final del primer trimestre. Tot seguit, en la present circular, els donem a conèixer les diverses activitats especials que hem programat per aquests dies.
   Veure circular adjunta
23/11/2017
Campanyes solidàries recollida d´aliments i de joguines
LA CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS pretén que les famílies santfeliuenques amb pocs recursos econòmics puguin gaudir de les festes de Nadal d’una manera especial. Per això un any més tornem a demanar-vos la vostra participació.LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES vol aconseguir que tots els nens i nenes puguin viure la il·lusió de la màgia del Nadal.
   Veure circular adjunta
03/11/2017
Trobada per gestionar la participació a la rua de carnaval 2018 organitzada per l´Ajuntament
Aquest dimarts, 7 de novembre, us esperem a les 17:30 al pati gran de la nostra escola per a col·laborar en la presa de decisió de la nostra participació en el carnaval del poble de Sant Feliu. Parlem-ne fent un petit refrigeri (en cas de pluja a l’auditori).
   Veure circular adjunta
02/11/2017
Sortida a la Borsa de Barcelona per als alumnes de 1r de Batxillerat de Ciències Socials
Pel proper dijous 9 de novembre hem programat una sortida per a l’alumnat de Batxillerat de la modalitat de Ciències Socials. Els alumnes visitaran la Borsa de Barcelona. Un element diferencial i emblemàtic de la Borsa de Barcelona és el Parquet Electrònic situat al número 19 del Passeig de Gràcia. Des d’aquest cèntric emplaçament els Membres de la Borsa proporcionen accés a tots els mercats nacionals i internacionals.
   Veure circular adjunta
Pàgina 1 [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ ... ]